"Skintastic staat voor het creëren van ultiéme huidverbetering voor gezicht en lichaam op hoog niveau. Door middel van een gepersonaliseerd traject, zul je een uniek en langdurig resultaat bereiken. Iedereen is immers uniek. Als skincoach ben ik gespecialiseerd in huidverbetering voor gezicht en lichaam, en weet hierover alles te vertellen. Expertise staat voorop, daarom is Skintastic altijd op de hoogte van de innovatiefste technieken en informatie op het gebied van gezicht en lichaam. Wij verwelkomen je graag voor jouw eerste ontmoeting met ons! Je kunt hierbij kiezen uit de Face Plan of Body Plan. Be fantastic!"
Daniëlle Vink
Owner Skintastic

Eerste ontmoeting

Bij Skintastic staat expertise voorop. Om jou volledige expertise te kunnen bieden, zal er eerst een ontmoeting plaatsvinden, om jouw huidprobleem zo goed mogelijk in kaart te brengen. Je kunt keuze maken uit twee verschillende behandelingen:

Face Plan of Body Plan.

Dit betreft een uitgebreide intake met alle benodigde informatie over jouw huid die van toepassing zijn, een gepersonaliseerd behandelplan  voor de huid samengesteld, en aan de hand hiervan meteen een allereerste behandeling afgestemd op de huid!

Info

Het Behandelplan

Tijdens de eerste ontmoeting, wordt een gepersonaliseerd behandelplan speciaal samengesteld op jouw huid! Dit behandelplan bevat op maat gemaakte huid verbeterende behandelingen, huid verbeterende producten, en unieke huidsupplementen.

Info

Het behandeltraject

De eerste ontmoeting heeft plaatsgevonden, het behandelplan is gepersonaliseerd voor jouw huid samengesteld, nu is het tijd voor jouw fantastic skin!

Er is een uitgebreid assortiment aan behandelingen, elk voor een ander doel in jouw huid. Hierdoor kunnen we jouw huidprobleem in een intensief traject aanpakken.

Info

Shopping Basket