Kom meer te weten

Over Skintastic

Over ons

Als skincoach zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering voor gezicht en lichaam, en weten hierover alles te vertellen. Expertise staat bij ons in hoog vaandel, daarom is Skintastic altijd op de hoogte van de innovatiefste technieken en informatie op het gebied van gezicht en lichaam. Wij verwelkomen je graag voor jouw eerste ontmoeting met ons. Je kunt hierbij kiezen uit de Face Plan, Body Plan of Medical Plan. Be fantastic!

Hands icon

01

Eerste ontmoeting

Bij Skintastic staat expertise voorop. Om je volledige expertise te kunnen bieden, zal er eerst een ontmoeting plaatsvinden, om jouw huidprobleem zo goed mogelijk in kaart te brengen. Je kunt keuze maken uit drie verschillende behandelingen: Face Plan, Body Plan of Medical Plan. Dit betreft een uitgebreide intake met alle benodigde informatie over jouw huid die van toepassing zijn, een gepersonaliseerd behandelplan voor de huid samengesteld, en aan de hand hiervan meteen een allereerste behandeling afgestemd op de gewenste resultaten.

Yes please
Head icon

02

Het behandelplan

Tijdens de eerste ontmoeting, wordt een gepersonaliseerd behandelplan speciaal samengesteld op jouw huid. Dit behandelplan bevat op maat gemaakte huid verbeterende behandelingen, huid verbeterende producten, en unieke huidsupplementen.

Yes please
Computer and phone icon

03

Het behandeltraject

De eerste ontmoeting heeft plaatsgevonden, het behandelplan is gepersonaliseerd voor jouw huid samengesteld, nu is het tijd voor jouw fantastic skin! Er is een uitgebreid assortiment aan behandelingen, elk voor een ander doel in jouw huid. Hierdoor kunnen we jouw huidprobleem in een intensief traject aanpakken.

Yes please