Wij zijn Skintastic

wij helpen jouw droomhuid te realiseren

Als skincoaches zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering voor gezicht en lichaam, en weten hierover alles te vertellen. Wij zijn altijd op de hoogte van de innovatiefste technieken en informatie op het gebied van huidverbetering. Wij werken alleen met hoogwaardige merken die doen wat het beloofd.

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van:

  • Acne
  • Litteken(tje)s
  • Pigmentatie
  • Couperose & Rosacea
  • Huidveroudering
  • Doffe, grauwe huid
  • Vetophopingen
  • Cellulite
AFSPRAAK MAKEN

Ons unieke concept

Face Plan
Bij een Face Plan doen we een uitgebreide intake, stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op, en voeren we direct een aller eerste behandeling op het gezicht uit na aanleiding van het behandelplan.

Face Plan Platinum
Bij een Face Plan Platinum doen we een uitgebreide intake, voeren we een SkinDNA test uit, stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op, en voeren we direct een aller eerste behandeling op het gezicht uit.

Body Plan
Bij een Body Plan doen we een uitgebreide intake, stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op, en voeren we direct een aller eerste behandeling op het lichaam uit na aanleiding van het behandelplan.

Wij werken tijdens het gepersonaliseerde vervolgtraject in verschillende fases, met elk een eigen doel in de huid. Elke fase heeft zijn eigen huidverbeterende behandelingen. Benieuwd welke behandelingen wij allemaal aanbieden? Lees dan snel verder!

ALLE BEHANDELINGEN

mEEST GESTELDE Vragen

Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw afspraak met ons, hebben wij de meest gestelde vragen voor jou verzameld en beantwoord, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb jij nog vragen die je hier niet tussen ziet staan? Neem dan contact met ons op, zodat we al jouw vragen direct kunnen beantwoorden.

Een Face of Body Plan duurt gemiddeld 90-120 minuten. Deze eerste behandeling nemen wij graag extra de tijd om alles over jou en je huid te weten te komen

Dit is eigenlijk wel onze manier van werken. Wij hebben dit concept opgezet om precies te weten wat jouw huid exact nodig heeft in het daaropvolgende behandeltraject. Je moet het een beetje vergelijken met een grote verbouwing starten zonder bouwtekening, niet handig! Je kunt wel altijd aangeven dat je een voorkeur hebt voor een bepaalde behandeling, dan houden wij hier (mits je huid dit toelaat) rekening mee tijdens het opstellen van jouw behandelplan.

Er zijn een aantal parkeerplekken voor de deur. Echter zijn deze snel bezet. Daarom is er een extra ruime parkeergelegenheid in parkeergarage Claxonate, op 100 meter loopafstand. Ook bevind zich direct achter ons instituut het Tramplein voor OV.

Wij hebben een 48-uurs beleid (voor afspraken op maandag 72-uur). Mocht je kosteloos de afspraak willen verplaatsen of annuleren, doe dit dan dus méér dan 48 (of 72) uur van tevoren anders brengen wij 50% van de behandelingskosten in rekening. Ben je meer dan 15 minuten te laat? Dan kan de afspraak niet meer doorgaan en hanteren wij hetzelfde bovengenoemde tarief.

Huidverbetering

vanuit huis!

Wist je dat je niet per se bij ons in de praktijk hoeft langs te komen om jouw huid te verbeteren? Dit kun je namelijk ook vanuit huis. Omdat jij tijdens jouw traject zelf net zo intensief thuis met jouw huid aan de slag gaat, zijn alle producten terug te vinden in onze Skinshop.

NAAR DE SKINSHOP

Benieuwd wat wij kunnen bereiken…

Deze klanten gingen jou voor

ONS PORTFOLIO