DE MERKEN WAAR WIJ MEE samenwerken

Shop de producten van al onze merken in onze Skinshop

NAAR SKINSHOP

Producten van onze Merken

Cellics Together
marc inBANE pERLE dE soLEIL
ALPHA-H Liquid Gold
Beautysupps UltrA greens
  • Wij werken alleen met de beste huidverbeterende merken die hoge percentages aan werkzame stoffen, en hoge kwaliteit INGREDIËNTEN bevatten.

alle Merken

Gratis Productadvies?

Vul onze vragenlijst in voor gepersonaliseerd huidadvies

LET’S GO

ALPHA-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het werkt uitsluitend met hoge percentages van de meest gewaardeerde ingrediënten zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamines. De speciale formuleringstechnologie garandeert dat zij tot in de dieper gelegen huidlagen worden gebracht en zo van binnenuit zorgen voor huidverbetering.

Cellics is een ondersteunende supplementenlijn die zorgvuldig samengesteld is met hoogwaardige vitaminen, mineralen en extra’s in de best opneembare vorm. Het bevat de meest zuivere natuurlijke stoffen, zonder onnodige toevoegingen zoals bind- en vulmiddelen, en het is hooggedoseerd. Voor een gezonde huid van binnen uit.

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door orthomoleculaire ingrediëntsamenstellingen een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft.

Wij bieden SKINDNA TM aan, waarbij je met een speciale DNA-test er een huidgenetisch rapport word opgesteld Deze DNA-resultaten worden gebruikt om wetenschappelijk een gepersonaliseerd plan te maken die jou een uniek product -en behandelregime biedt.

De SkinDNA TM test geeft uitsluitsel over uw genetische aanleg met betrekking tot 5 test categorieën te onderscheiden in:

1. Stevigheid & Elasticiteit

2. Rimpelvorming (Glycatie)

3. Zonneschade & Pigmentatie

4. Schade door Vrije Radicalen

5. Gevoeligheid & Ontsteking

De laboratoria van LPG Systems zijn al meer dan 30 jaar deskundig op het gebied van huidproblemen en hebben een geavanceerde en gepersonaliseerde cosmetische oplossing ontwikkeld:

Formules met hoge techniciteit
Maximale concentratie van actieve ingrediënten
Zonder parabeen of fenoxyethanol.

LOOkX make-up is make-up met een build-in skincare systeem. Een écht verlengstuk van jouw skincare dus! Het bevat niet alleen hydraterende en anti-aging ingrediënten, maar ook vitamines en UV-filters in een stabiele vorm én in effectieve percentages.