Plan jij na jouw Face of Body Plan Direct jouw behandeltraject in?

Dan ontvang jij direct 25% korting op jouw Face of Body Plan!

AFSPRAAK MAKEN

Klaar voor jouw droomhuid?

“Wij van Skintastic Institute helpen jou graag met het bereiken hiervan door onze unieke werkwijze!”

Wij verwelkomen je graag voor jouw eerste ontmoeting met ons. Je kunt hierbij kiezen uit de Face Plan, Face Plan Platinum of Body Plan, en leggen je graag uit hoe dit, en het behandeltraject die daarna volgt, in zijn werk gaat.

LEES MEER

Eerste ontmoeting

fACE PLAN

Als jij wilt starten met huidverbetering voor het gezicht

faCE PLAN PLATINUM

Als jij wilt starten met huidverbetering voor het gezicht, inclusief (onder andere) een SkinDNA test

bODY pLAN

Als jij wilt starten met huidverbetering voor het lichaam

Gezichts

Behandelingen

PRO ONE Peeling

Deze peeling op basis van gevriesdroogde enzymen uit onder andere groene papaja en ananas, zorgt voor milde maar grondige exfoliatie, verhoogt het vochtgehalte en verbeterd de elasticiteit en soepelheid in de huid. Geschikt voor alle huidtypen.

Pro two Peeling

Deze Enzymatische peeling op basis van hibiscus, bentoniet (groene) klei, Arnica en kamillebloesem is sterk ontgiftend en detoxificerend, en zorgt dat de huid weer in balans komt. Geschikt voor alle huidtypen.

PERFECTING Peeling

Deze 20% Glycolzuur peeling zorgt voor een sterke opruiming van dode huidcellen, werkt anti-ageing, en hydraterend. Deze peeling wordt ook vaak ingezet bij een (onderhuidse) rode huid.

pRO X GEL Peeling

Krachtige 30% Glycolzuur peeling met hyaluronzuur en botanische extracten. Zorgt voor een diepe exfoliatie van dode huidcellen en triggert om nieuwe jonge huidcellen aan te maken. Deze peeling wordt ook wel de all-in-one peeling genoemd. In te zetten bij acne, (acne)littekentjes, anti-ageing, vochtarmte, grove poriën, pigmentatie en onderhuidse roodheid.

Precision Peeling

Krachtige 40% fruitzuren peeling met 20% salicylzuur, 10% amandelzuur en 10% melkzuur. Deze combinatie is in het bijzonder geschikt voor de probleemhuid. (Acne)littekens, hyperpigmentatie, grove poriën en overmatige talgproductie worden intensief aangepakt.

Liquid laser Peeling

Krachtige 50% zuren peeling met 30% glycolzuur, 18% salicylzuur en 2% melkzuur (totaal 50%) met een pH waarde van 2.85. Deze combinatie staat garant voor fantastische resultaten op het gebied van moeilijk te behandelen melasma (pigmentatie), (acne)littekens, zonschade en ernstige huidveroudering.

Microdermabrasie

Krachtige 50% zuren peeling met 30% glycolzuur, 18% salicylzuur en 2% melkzuur (totaal 50%) met een pH waarde van 2.85. Deze combinatie staat garant voor fantastische resultaten op het gebied van moeilijk te behandelen melasma (pigmentatie), (acne)littekens, zonschade en ernstige huidveroudering.

Microneedling

Bij microneedling wordt met behulp van een Skinpen met minuscule naaldjes, die zeer snel op en neer bewegen, microscopisch kleine perforaties in de huid gemaakt. Dit stimuleert de aanmaak van het lichaamseigen collageen, elastine en hyaluronzuur waardoor fijne lijntjes, rimpels, stria, (acne)littekens, grove poriën en huidverslapping verminderen. De pen kan in diepte en snelheid ingesteld worden, waardoor de behandeling volledig aangepast wordt aan jouw huid.

bindweefselMassage`

De behandeling wordt uitgevoerd op de onderste huidlaag (bindweefsel). Door verschillende grepen toe te passen, zorgen we voor verstrakking, opvullen van fijne lijntjes en rimpels, afvoeren van afvalstoffen (verklevingen), verbetering opname van voedingsstoffen, contouren verstrakken en algehele anti-ageing. Bindweefselmassage dient altijd in kuurverband te worden ondergaan.

geneo+

Wij werken tijdens de behandeling met twee verschillende handstukken. Het eerste handstuk (Oxygeneo) zorgt voor exfoliatie, zuurstof en het insluizen van werkzame stoffen tot in de onderste huidlaag. De oxypods die op dit handstuk worden gezet, worden afgestemd op hetgeen er verbeterd dient te worden in de huid. Met het tweede handstuk wordt er met radiofrequentie gewerkt. De huid wordt opgewarmd naar 41 graden, wat wetenschappelijk bewezen zorgt voor het samentrekken van de collageenvezels. Dit zorgt voor het sterk aanmaken van onder andere collageen. We kunnen hiermee een intensieve anti-ageing laten plaatsvinden. 


PRIJZEN

Lichaams

Behandelingen

LPG Endermologie

Ondanks intensief sporten of diëten kunnen er op sommige plekken van het lichaam vetophopingen, cellulite of verslapping ontstaan. 

Endermologie is een intensieve massage die uitgevoerd wordt op de onderste huidlagen. Door middel van cel stimulatie wordt de natuurlijke lipolyse van het lichaam geactiveerd (natuurlijke vetverbrandingssysteem van het lichaam) waardoor vetophopingen, cellulite en verslapping snel zichtbaar zullen verbeteren. LPG Endermologie dient altijd in kuurverband te worden ondergaan. De behandelingen vinden (minimaal) 2 keer per week plaats. Na de intensieve kuur wordt geadviseerd 1 keer per maand het resultaat bij te houden.

BindweefselMassage

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd op de onderste huidlaag (bindweefsel). Door verschillende grepen toe te passen, zorgen we voor vermindering van verklevingen (opgehoopte afvalstoffen) en daardoor het verminderen van hevige cellulite (sinaasappelhuid) en verslapping. Ook wordt collageen en elastine gestimuleerd voor versteviging van de huid. Bindweefselmassage dient altijd in kuurverband te worden ondergaan. De behandelingen vinden (minimaal) 1 keer per week plaats. Na de intensieve kuur wordt geadviseerd 1 keer per maand het resultaat bij te houden.

CuppinG

Door middel van een intensieve massage met cups wordt de doorbloeding, collageen en elastine sterk geactiveerd, en oppervlakkige verklevingen verminderd. De behandelingen vinden (minimaal) 1 keer per week plaats. Na de intensieve kuur wordt geadviseerd 1 keer per maand het resultaat bij te houden.


upgrade Behandelingen

the browTreatment

The Brow Treatment is een volledige make-over behandeling van de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden geëpileerd met een speciale touw techniek. Omdat de touw techniek wordt gebruikt, kunnen er strakkere vormen worden gecreëerd, alle (dons)haartjes worden meegemaakt, en blijven de haartjes ook veel langer weg. Tijdens The Brow Treatment worden de wenkbrauwen ook geverfd, wat zorgt voor het optimale resultaat.

LashLifting

Bij Lash Lifting worden de eigen wimpers gekruld, gelift en geverfd waardoor je geen mascara of wimperextensions meer nodig hebt. Door middel van verschillende lotions met hoge werkzame stoffen, worden de wimpers tijdens de behandeling niet alleen gekruld maar ook gevoed en verzorgd. Het resultaat verschilt per persoon, maar blijft gemiddeld 6 tot 9 weken zitten.

Cliënt love

ANti-Ageing

“Vanaf december 2019 ben ik al onder behandeling voor lichaam en gezicht bij Skintastic. Voorafgaand aan deze behandelingen heb ik een intakegesprek gehad en wordt het advies heel goed uitgelegd. Ik heb dit nooit eerder zo goed meegemaakt. Vanuit de intakes wordt er een behandelplan voor je opgesteld en de producten die je worden aangeraden. Geloof me, de producten die uit dit behandelplan komen is precies wat jouw huid en lichaam nodig heeft. Niet meer en niet minder. Ik ben superblij dat ik met Skintastic in aanraking ben gekomen en hoop dit nog een hele tijd te doen. Het hele team van Skintastic bedankt voor jullie spontane en professionele aanpak.”

– Jolanda

Acne Traject

“Na 1 behandeling al zichtbaar resultaat! Danielle weet wat jou huid nodig heeft en geeft een persoonlijk advies om je huid te verbeteren waardoor je een maximaal resultaat kunt bereiken. Een prachtige salon en hele fijne producten.”

– Caroline

MEER RESULTATEN

Wist je dat?

  • Wij adviseren alle behandelingen met masker uit te voeren (60 minuten behandelingen) voor het meest optimale resultaat.
  • Alle behandeling zijn eventueel ook mogelijk in “Lunch Treatment” varianten. Dan zijn de behandelingen 30 minuten.
  • Wij hebben al meer dan 10+ jaar ervaring in het verbeteren van huidproblemen! 
  • Je krijgt een gratis voedingsfactsheet van ons bij een Face Plan Platinum.

Ben jij overtuigd?

Plan jouw face of body plan in!

Wij plannen graag jouw eerste ontmoeting met ons in zodat we een uitgebreide intake, gepersonaliseerd behandelplan en jouw aller eerste behandeling kunnen uitvoeren.

YES PLEASE